Het Almeerse Voetbal (2).

In de zaterdag vierdeklasser kwam vorige week Sporting Almere nog niet in het veld,de wedstrijd bij JOGA/Fortius ging niet door. Morgen start de ploeg van Sandor Augustijn op eigen veld tegen FC Weesp. De verjongde ploeg van de Almeerse club zal graag de eerste punten willen pakken dus rekenen ze bij de club daar ook op. Sporting speelt zijn thuiswedstrijden dit seizoen om 17.00 uur.

In diezelfde afdeling gaat Forza Almere de strijd aan met Real Sranang, ook al een club die z’n sporen wel verdiend heeft. Op eigen veld start de ploeg van coach Ger ter Koele om 14.30 uur. Vorige week pakte men de eerste winst en wil men graag hier een vervolg aan geven.

Zondag vierdeklasser Waterwijk dat vorige week de eerste winst boekte gaat op visite bij het Duivendrechtse CTO’70. Het team van Guillio Koenders heeft het doel om dit seizoen lekker mee te draaien of misschien wel meer. Zondag kan men daar weer een stap verder inzetten. Hier is de aftrap om 14.30 uur.

Tot slot Forza Almere, deze ploeg speelt in de vijfde klasse B en verloor vorige week met aardige cijfers (5-0) van Blauw Wit. Hier zal men zich zeker willen herstellen maar of men de kans krijgt tegen DRC is de vraag.

Later volgen er verslagen van alle Almeerse clubs.

Geschreven door