Inbrekers stelen dure pompwagens bij transportbedrijf

Inbrekers hebben in de nacht van zaterdag op zondag zeven pompwagens gestolen bij transportbedrijf TMS Schrijver in Stad. Een pompwagen wordt gebruikt om pallets met goederen te verplaatsen en kost volgens eigenaresse Rebecca Schrijver wel een paar duizend euro per stuk.

De inbraak vond plaats rond half 3. De inbrekers zijn op video vastgelegd en het bedrijf heeft de beelden inmiddels gedeeld op hun Facebookpagina in de hoop dat iemand het duo herkent.

Het transportbedrijf werkt voornamelijk voor drukkerijen en heeft de pompwagens nodig om hun werk te kunnen voortzetten. Een bedrijf uit de buurt heeft een aantal pompwagens te leen aangeboden en Schrijver hoopt er nog een paar te vinden.

”Mij krijgen ze er niet onder en mijn opdrachtgevers krijgen hier ook geen last van. Diegene die dit doet zal nog opkijken hoe wij doorgaan”, zegt de eigenaresse. Ze is geschrokken van de inbraak. ”We vinden het eng. We werken heel hard en doen heel hard ons best om centjes te verdienen en een mooi bedrijf in stand te houden en dan wordt daar zo mee omgegaan.”

Volgens haar is de politie inmiddels langs geweest. Het bedrijf gaat aangifte doen.

Bron Omroep Flevoland

Geschreven door