Musical ‘Haal het doek maar op’ vernieuwd in KAF

De musical Haal Het Doek Maar Op ging afgelopen januari in première in Amsterdam. De venijnige schets over Hollandse artiesten uit de jaren zestig, zeventig en tachtig op schnabbeltour en in de vroege televisieshows werd door publiek en pers lovend ontvangen. Op 2 oktober is de voorstelling in KAF.
De evergreens van iconen als Willeke Alberti, Rob de Nijs, Ronnie Tober, Ria Valk, Johnny Lion, Ben Cramer, Shirley Zwerus, Boudewijn de Groot en vele anderen bleken onverwoestbaar en zorgden voor een vliegende start met volle zalen.

Op 13 maart jl. werd de laatste voorstelling gespeeld voor de landelijke lockdown. Door deze maatregelen waren producenten Hans Cornelissen en Ruud de Graaf genoodzaakt de musical te annuleren. Door de versoepelde maatregelen rond het coronavirus zal Haal Het Doek Maar Op te zien zijn op 2 oktober om 19:00 uur en om 21:00 uur in Kunstlinie AlmereFlevoland in Almere.

Vanaf september zijn er meer dan negentig voorstellingen geboekt van deze vernieuwde versie. Weer met Mariska van Kolck, Tony Neef, Julia Berendse, Jordy van Loon en Willemijn van Holt. Nieuw in de cast is David van den Tempel. Hij was voor De Graaf & Cornelissen Entertainment eerder te zien in de producties Het meisje met het rode haar, De Grote Drie en Evita.

I.Haal Het Doek Maar Op is op 2 oktober om 19:00 uur en 21:00 uur te zien in KAF.

Geschreven door