Kaf komt met corona proef voorstelling Jurgen Raymann

Speciaal voor Almere en voor Kunstlinie Almere Flevoland maakt Almeerder Jörgen Raymann de corona-proof voorstelling FF Eruit. Met Tante Es reflecteert hij op geheel eigen wijze op de lockdown, boa’s, mondkapjes en het gedrag van de medemens. Geniet op woensdag 1 juli (20.15 uur) in een intieme setting, gezeten aan een tafeltje óp het grote toneel van deze speciale voorstelling. Bijzonder én exclusief. Er zijn maar 100 kaarten beschikbaar! Kaartverkoop start vrijdag 19 juni om 12.00 uur.

Over FF Eruit
Raymann moet na de redelijk slimme lockdown, intelligent is een groot woord, ff eruit. Zijn frustraties over de ophokplicht, de mondkapjes, boa’s en het “virus” moeten ff eruit! Net als zijn verontwaardiging over medelanders die ff eruit moesten. Wie ook ff eruit kwam tijdens de crisis was Tante Es. Ze noemt zichzelf de ultieme kwarantène-maatregel en verheugd zich op een terugkeer naar het normale zodat zij door kan genieten van haar pensioen.  Ze praat met mensen uit het publiek en local heroes over hoop en de toekomst. Een optreden van de talentvolle Jahlisa maakt de avond compleet met muziek van Ulrich de Jesus.

KAF weer open voor publiek
De voorstelling FF Eruit is de eerste voorstelling die sinds half maart weer gespeeld wordt in Kunstlinie Almere Flevoland. Het theater neemt de gezondheid en veiligheid van bezoekers, artiesten en medewerkers nog altijd zeer serieus. Daarom is er de afgelopen periode met veel zorg gewerkt aan een veilige omgeving in en rondom het gebouw, zodat een bezoek prettig, inspirerend én veilig – volgens de laatste regels van overheid en RIVM – kan plaatsvinden. Op www.kaf.nl zijn de aangepaste huisregels en veel gestelde vragen over de heropening te lezen.

Zaalopstelling
Tijdens de voorstelling FF Eruit blijven de stoelen in de zaal leeg, maar nemen de bezoekers plaats óp het toneel in de Grote Zaal. Zo kan KAF op bijzondere manier invulling geven aan de richtlijnen van de overheid en RIVM én tegelijkertijd een fijne theaterbeleving creëren voor het maximale aantal van 100 bezoekers. Voor aanvang van de voorstelling ontvangen alle bezoekers een servicemail met hun eigen tafelnummer en meer informatie over hun bezoek aan deze exclusieve voorstelling in bijzondere tijden.

Voorstelling: Jörgen Raymann met FF Eruit
Datum: woensdag 1 juli 2020
Locatie: Kunstlinie Almere Flevoland
Toegangsprijs: €20,- excl. drankjes. Deze zijn los met de kaarten vooraf mee te bestellen.
Tickets & meer informatie:
www.kaf.nl/jorgen

Geschreven door