Na maanden vanuit huis werken en ons online programma Bij ons in Almere gaan we het eindelijk weer doen, een talkshow. Live. Met publiek.

Allemaal coronaproof natuurlijk in een grote ruimte en met een portie afstand. En met planten ertussen. Weer heerlijk er even uit

Want dit keer hebben wij de handen ineen geslagen met de Floriade en met RNC Events voor een mooie avond over voeding. We gaan het hebben over hoe ons dagelijks eten zowel gezond kan zijn voor je lijf als voor de omgeving waar het in gekweekt wordt? En wat kunnen Almeerder hier zelf aan bijdragen?

Vandaar de titel ‘Mens in Almere: Oogsten uit je achtertuin’. Deze avond laten we wetenschappelijke sprekers aan het woord en ook thuiskoks. Namen als Richard Terborg, Anneke Geraads van familiebrouwerij Stijl, columnist Pascal Vanenburg en Maxime Tevreden van Neighbours Kitchen kunnen we al bekend maken

Bij de talkshow kunnen 35 mensen aanwezig zijn, voor wie niet kan is er een livestream beschikbaar via het facebookaccount van de gemeente Almere. 

Wil je meer weten, klik op download

Geschreven door