Nieuwe sponsor voor FC Almere.

Afgelopen week heeft FC Almere de club uit Almere-Haven er weer een nieuwe sponsor bij, namelijk Bar Grill Restaurant ‘Steak@thelake’ gelegen aan de Havenkom in Almere Haven. De eigenaren Ad, Yvonne en Max Palmer waren gelijk enthousiast toen FC Almere bestuurslid Willem Schaart ze een paar weken geleden vroeg of ze FC Almere wilden gaan sponsoren.

Binnen een week was de overeenkomst gemaakt en getekend en het sponsor doek, bij een lokale leverancier gemaakt, was ook binnen recordtijd gereed.

Op dinsdag 5 september heeft FC Almere met de sponsor, onder het genot van een drankje de presentatie gehouden bij de club en werd het doek direct langs het hoofdveld geplaatst.

Uitstekende kwaliteit

Sponsor Steak@the lake is- en wordt steeds bekender binnen Almere vanwege de uitstekende kwaliteit eten, leuke gemoedelijke ambiance en vriendelijk vlotte bediening…   Zoon Max  kan men meestal achter de bar vinden,  zijn vader Ad zwaait de scepter in de keuken en moeder Yvonne is de vriendelijke gastvrouw…kortom de moeite waard om hier eens naar binnen te gaan en natuurlijk iets lekkers te eten…echt een aanrader!

Geschreven door