Wij zijn op zoek naar redactiemedewerkers die de snelst groeiende stadsomroep willen komen versterken.

Heb je iets met het nieuws in de breedste zin, dan hebben wij een leuk team waarbinnen je vrijwilligerswerk kunt doen om je kennis van het vak te verfijnen. Je kunt de meeste werkzaamheden vanuit huis of op locatie uitvoeren. Je hebt alleen een computer en internet nodig.

Wij maken gebruik van simpele maar doordachte CMS systemen. We werken met twee systemen. Eén voor de website waarin alles staat, van redactiestukken, radiostreams, videostreams, gesproken nieuws speciaal voor slechtzienden. En een tweede voor Tekst TV dat binnenkort gelanceerd zal worden.

Spreekt het je aan om events te bezoeken maar ook bedrijfsopeningen, politie-acties, enzovoort, dan is dit misschien dé vrijwillige functie voor jou.

Vind je het ook leuk om het gesproken nieuws drie keer per dag in te spreken, meld je dan vooral aan. Wij verzorgen de opleiding en microfoon plus opnameapparaat.

Stuur een mail naar. HRM@OmroepAlmere.nl

Foto: Frans van den Bosch

Geschreven door