Auto in heg van kinderdagverblijf

Een autobestuurder is woensdag achteruit een heg bij een kinderdagverblijf in Almere ingereden. Er is niemand gewond geraakt, er speelden tijdens het incident geen kinderen op het plein. De politie van heeft het rijbewijs van de bestuurder ingenomen.

De auto was dwars door de heg met daarbij een hek gereden. Door deze actie konden de deuren niet meer open. De brandweer moest eraan te pas komen om de auto uit de heg te trekken, zodat de bestuurder bevrijd kon worden.

Volgens de politie was de bestuurder ‘op leeftijd’. De opvallende rijmanoeuvre was voor agenten reden genoeg om het rijbewijs in te vorderen, omdat ze twijfelden aan de rijvaardigheid van de bestuurder. Hij of zij moet zich opnieuw laten keuren om te zien of het rijbewijs teruggegeven mag worden.

Bron Omroep Flevoland

Geschreven door