City FC wint ook van Roda JC

Almere City FC heeft zaterdagavond de vijfde zege op rij geboekt in de Keuken Kampioen Divisie. In het eigen Yanmar stadion was de ploeg van Ole Tobiasen met 2-1 te sterk voor Roda JC. De Almeerders moesten 4 spelers missen, die positief hadden getest op het coronavirus.

Almere City FC begon slecht aan de wedstrijd: binnen 30 seconden mocht Patrick Pflücke via de onderkant van de lat hard de 0-1 binnen schieten. De Almeerders toonden echter veerkracht en wisten via Thomas Verheijdt (4e van het seizoen) en Shane Harrison (op aangeven van Verheijdt) met een 2-1 voorsprong de rust in te gaan.

In de tweede helft kregen beide ploegen kansen, maar bleef het uiteindelijk 2-1. Smetje op het geheel was dat Thomas Verheijdt in de tweede helft geblesseerd het veld moest verlaten.

Bron Omroep Flevoland

Geschreven door