Forza Almere boekt ruime zege op BVV’31 .

Zaterdagvierdeklasser Forza Almere heeft zaterdag een knappe winst geboekt. De ploeg van Ger ter Koele had z’n dag en scoorde er lustig op los. Na 90 minuten stond er een mooie 2-7 eindstand op het scorebord.

Binnen vijf minuten was het al raak door Sylvan Speelman. BVV liet het hier niet bij zitten en kwam goed terug maar de doelman van Forza was attent. Nadat Forza wat kansen liet liggen maakte BVV toch gelijk:1-1. Toch zou Forza voor de rust nog een voorsprong nemen door weer Sylvan Speelman:1-2. Na de rust was het al snel 1-3 door Ludwincy Marceli na een goed genomen hoekschop. In minuut 65 was het weer raak en knalde Ricardo een vrije schop hard in de kruising:1-4. BVV probeerde wel wat terug te doen maar was niet bij machte. Forza bleef de toon aangeven dus liet de 1-5  dan ook niet lang op zich wachten door en scoorde Teun de Kruif voor Forza. Even later scoorde Sylvan Speelman zijn derde treffer en voor Forza de 1-6.

Later moest de verdediging van de Almeerders toch toezien hoe de thuisclub toch tot scoren kwam, uit een 1op1 situatie verschalkte men de goalie van Forza:2-6. Uiteindelijk maakte Forza nog een goal door  Youssef Lallouchen en werd de eindstand 2-7. Deze stand was zeker verdiend  en gingen de punten mee naar Almere. Uiteraard een tevreden trainer van Forza dat zijn ploeg een goede wedstrijd zag spelen en een uitstekende inzet toonde.

Komende zaterdag speelt Forza thuis tegen FC Weesp.

Geschreven door