Fraaie winst City FC tegen NAC

Almere City FC heeft vrijdagavond op eigen veld de topper van NAC gewonnen. De ploeg van Ole Tobiasen was met 2-0 te sterk voor de ploeg uit Breda. De Almeerders stijgen door de zege naar de tweede plaats van de Keuken Kampioen Divisie en zijn dit seizoen nog altijd ongeslagen.

In de eerste helft was Almere City de sterkere ploeg, maar wist het tegenover een stugge NAC defensie nauwelijks gevaarlijk te worden. Het veldoverwicht van de Almeerders werd vlak voor rust toch beloond: de Deen Elias Sörensen wist op aangeven van Mirani op fraaie wijze de 1-0 langs NAC doelman Olij te koppen.

In de 2e helft was Almere een aantal keren dichtbij de 2-0. Zo raakte Tim Receveur met een fraai afstandsschot de binnenkant van de paal en vond Thomas Verheijdt doelman Olij op zijn weg. Net toen NAC sterker werd en begon aan te dringen wist Faris Hammouti in de 80e minuut met een fraai schot de bevrijdende 2-0 binnen te schieten.

Bron OF.

Geschreven door