Omroep Almere brengt oude beeldkrant terug in modern jasje

Steeds vaker krijgen we het verzoek om de beeldkrant weer terug op de buis te brengen. Dat was nogal wat, we zijn immers niet de lokale omroep die subsidie krijgt en wettelijk toegang heeft tot de tv kanalen van de providers.

Door onze samenwerking met Persbureau Almere hebben we deze vraag kunnen invullen. Met trots presenteren we beiden dan ook ons eindproduct. U kunt de krant bekijken via de website van omroepalmere.nl (klik op Kijk live).

Deze stream kunt u via Chromecast doorzetten naar uw TV. Heeft u een Smart TV, dan kunt u gelijk de URL invoeren: https://omroepalmere.nl/live-kijken. Voor het geluid hebben we ouderwets de internet-stream van Almere On Air geprogrammeerd, het muziekstation van Omroep Almere.

Het systeem wordt elk uur ververst, nieuwe artikelen worden toegevoegd en oudere artikelen verdwijnen.

De kosten worden gedragen door Omroep Almere, maar daar kunnen we best wat ondersteuning bij gebruiken. Wilt u de omroep steunen, dan is dat mogelijk. Rechts op de homepage van OmroepAlmere.nl vindt u een doneermogelijkheid aan. Dit werkt eenvoudig via iDEAL.

Geschreven door