Stichting Delen en meer mogelijk gemaakt door Almeer Notaris

Initiatief Delen & meer is op 23 oktober een stichting geworden. Oprichters Claudia Kruk en Roelienke van der Snoek zijn erg blij met deze stap. “De stichting geeft ons ruimte om onze ontmoetingsplek met meer activiteiten uit te breiden”.

Stichting Delen & meer bindt de strijd aan tegen eenzaamheid. “We willen een plek bieden waar je gezien wordt. Dat doen we door middel van koffieochtenden en diverse activiteiten. Duurzaamheid staat daarbij voor ons centraal en iedereen is welkom. Ervaringen en kennis worden uitgewisseld, spullen geruild en hergebruikt. Door het geven van workshops willen we laten zien hoe je allerlei dagelijkse dingen kunt maken door hergebruik van materialen.”

Daarnaast wil Delen & meer ook ruimte bieden aan initiatieven van anderen. Er is ruimte voor mensen die zelf workshops willen geven en ze biedt onderdak aan initiatieven die zich creatief inzetten voor de maatschappij. Zo heeft ook de Brei- en Hakerij uit Almere Buiten onderdak gevonden bij de stichting na het overlijden van oprichtster Ans Kits.

Delen & meer is gevestigd in het winkelcentrum van Almere Buiten, Noordeinde 56. Goed zichtbaar en bereikbaar voor iedereen. Wekelijks bezoeken zo’n 60 mensen het pand. Nieuwsgierig welke activiteiten wij aanbieden of heb je zelf ideeën? Laat het ons weten of kom eens langs! Kijk voor meer informatie op facebook: https://www.facebook.com/delenenmeer

Stichting Delen & meer is mede tot stand gekomen door bemiddeling van Mooi zo Goed zo en Almeer notaris.

Mooi Zo Goed Zo Almere, onderdeel van De Schoor, welzijnswerk Almere, ondersteunt en bemiddelt voor verenigingen en stichtingen die bijdragen aan een leefbare stad. Mooi Zo Goed Zo helpt hen bijvoorbeeld bij het vinden van sponsoring in de vorm van materialen, middelen, mankracht of expertise. Meer weten? Kijk dan op ​www.mooizogoedzo.nl.  

Geschreven door