Waterwijk haalt uit en zet Jong Holland voor schut.

Nadat Waterwijk vorigeweek nog nipt verloor van Marken heeft de ploeg van Ben Vis zich op eigen veld knap hersteld. Na negentig minuten droop Jong Holland af met een duidelijke 5-0 nederlaag. “We komen snel op 1-0 en dat is lekker en uiteindelijk hadden we het heft vanmiddag aardig in handen en drukte we op de goede momenten door”aldus een tevreden coach.

Waterwijk begon sterk aan de wedstrijd en kon al snel de 1-0 noteren,na een heerlijke assist van Douwe Willemars was het Ryannique Inge die zijn ploeg op 1-0 zette. De Almeerders bleven vrijwel de gehele eerste helft de betere ploeg maar ondanks aardig wat kansen bleef de score voor de rust op 1-0 steken.

In het tweede bedrijf veranderde niet zo veel, Waterwijk de betere ploeg en af en toe wat kleine mogelijkheden van Jong Holland. Het hoge tempo dat de Almeerders speelden was uiteindelijk voor de Alkmaarders te veel en liep Waterwijk uit naar 2-0 door Mitch Vogel na een mooie assist van Lesley Vlieger. Niet veel later was het Vlieger zelf die de 3-0 op het scorebord zette. Nog was de koek niet op en weer scoorde Vogel na een mooie actie van Pourchez de 4-0. Mitch Vogel had zijn dag en maakte ook de 5-0 en zijn derde deze middag uit een hoekschop van Mike van Pareen.

Foto: Lesley Vlieger hier op archieffoto nog spelend voor FC Almere scoorde 1x voor Waterwijk en had een uitstekende assists waaruit Mitch Vogel de 3-0 scoorde.

Geschreven door