Sterk spelend Waterwijk zet PVCV opzij (0-2).

ASC Waterwijk heeft de slag kennelijk weer aardig te pakken en wist bij PVCV de tweede overwinning van dit seizoen te pakken. Na uitschakeling in de beker had de ploeg van Ben Vis wel wat goed te maken.

Dominant.

Waterwijk begon overdonderend en kreeg een aardige schietkans die door Desmond Mensen op de lat werd geschoten,het veld weer in spatte maar nog net kon worden weggewerkt door PVCV. De Almeerders domineerde sterk en kregen nog twee mooie kansen maar zowel Lesley Vlieger als Ryannique Inge hadden in deze fase moeten scoren. Waterwijk hield druk op de verdediging van de thuisclub en kreeg vlak voor de rust een strafschop die door Tim Klaassen Bos werd verzilverd:0-1. Voor de rust nog een paar tegen stoten van PVCV maar gescoord werd er voor de rust niet meer.

Kansrijk.

De tweede helft bleef Waterwijk het beste van het spel houden en was men diverse keren kansrijk maar men moest wachten tot de 65e minuut eer Ryannique Inge de stand kon verdubbelen voor de Almeerders:0-2. PVCV probeerde wel om het tij te keren maar slaagde daar vooralsnog niet in. Waterwijk kreeg later nog wel wat mogelijkheden maar scoren deed ook Waterwijk niet meer. Het werd dan ook een verdiende overwinning voor de ploeg uit Almere. Trainer Ben Vis was zeer tevreden en zag dat zijn ploeg weer acteerde zoals men dat graag wil.

Komende wedstrijd krijgt Waterwijk het Hilversumse Victoria op visite en dat is een van de koplopers. Aanvang van dit duel is 15.00 uur.

foto: Ryannique Inge was weer eens belangrijk voor Waterwijk en scoorde de 0-2.

Geschreven door