Wijkagent Digitaal Zoekt Verbinding

Wijkagent Digitaal Niels Horn Mijn wens is om ‘online‘ te zijn is, digitaal met u de verbinding aan te gaan, maar ook om uw hulp te vragen en u tips te geven over digitale veiligheid *** Woont u in Almere Stad – Haven? Volgt u mij dan en deelt u dit item? Anno 2020 kunnen wij ons als Politie Nederland niet meer verschuilen op de digitale platformen.

Als wijkagent digitaal ben ik daarom ook erg enthousiast begonnen bij politie Almere Stad – Haven, om mij ook zichtbaarder en actiever op te stellen op de sociale platformen, zoals Facebook, Twitter en Instagram, Smapchat, TikTok en mogelijk meer! Mijn doelstelling? Samen met u, partners en collega’s, verbonden zijn met wijk, wereld en web

Mijn wens om ‘online‘ te zijn is, digitaal met u de verbinding aan te gaan, maar ook om uw hulp te vragen en u tips te geven over digitale veiligheid .mijn facebook pagina is (helaas) nog niet ingericht of bedoeld om meldingen te doen. Daarvoor kunt u bellen met (GEEN SPOED) 0900-8844 of (SPOED) 112. U kunt ook online een melding doen via: www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen.Ik ben natuurlijk altijd zoekend naar mogelijkheden om iets online te delen met u en sta open voor digitale feedback. Dit om samen met u onze bijdragen te doen aan online veiligheid en een veiligere virtuele omgeving voor nu en later.

Ik ben net als mijn andere blauwe collega’s gewoon op straat in uw wijk, zowel fysiek maar ook online. Natuurlijk ben ik soms ook vrij of geniet ik van een vakantie. Het kan daardoor helaas gebeuren dat ik uw bericht later lees. Dit zegt natuurlijk niks over mijn enthousiasme, wens en inzet. Ik zal daar waar het kan altijd antwoorden. Ik vind het namelijk wel belangrijk dat u antwoord krijgt.In verband met de privacy kan ik soms niet inhoudelijk ingaan op berichtgeving of uw vragen. Dit kan ook te maken hebben met een stukje opsporing of een onderzoek wat nog gaande is.Ik probeer met mijn gedrevenheid, enthousiasme en eigenwijsheid u zoveel mogelijk op de hoogte te houden en ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om dat te doen. Als u tips heeft hoe ik dat kan doen, dan hoor ik dat graag. Wat wilt u hier bijvoorbeeld lezen en wat niet?

Heeft u liever tekst of ook plaatjes / video? Kortom wat wilt u als ‘vind-ik-leuker’? Wat leest u liever hier en niet op onze geografische pagina?
Samen zijn wij sterk.#WijkagentDigitaalNielsHornZoektVerbinding

Geschreven door