Straatroof Tussen de Vaarten | Politie heeft uw hulp nodig

Maandagavond 2 november 2020, omstreeks 20:15 uur, zijn er meerdere berovingen gepleegd in de wijk, Tussen de Vaarten, ter hoogte van de Skatebaan Appelbrug. Bij de beroving is gebruik gemaakt van een vuurwapen. Bij de beroving zijn jongeren beroofd van persoonlijke spullen, zoals een step, smartphones en sieraden.

De politie heeft van meerdere personen aangifte opgenomen en een buurtonderzoek gedaan. Alle verdachten waren in het zwart gekleed en maakten gebruik van gezichtsbedekking. Ondanks dat de signalementen summier zijn hoopt men dat u iets gezien heeft of zelfs de daders kent. Heeft u camerabeelden of ziet u iets omtrent dit feit online? Dan horen zij het graag.

Heeft u informatie in deze zaak? Dan kunt u contact op te nemen met de ons via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Hoe kunt hen nog meer helpen in deze zaak? Door dit bericht te delen onder buurtbewoners.

Geschreven door