Winkeloverval centrum Almere | Update

Dinsdagmorgen is omstreeks 10:30 uur een overval gepleegd in de Stationsstraat in Almere Centrum. Volgens omstanders gaat het om de Vodafone telefoonwinkel

Update

De overval betrof de een vestiging van Vodafone. Volgens ooggetuigen ging het om twee verdachten. Het is onduidelijk wat de dader van de overval buit hebben gemaakt. De verdachten zouden op een zwarte scooter zijn gevlucht. Tot zo ver bekend is door de politie nog geen signalement uitgegeven van de dader. Ooggetuigen van de overval worden verhoord door de politie.

Het personeel raakte niet gewond tijdens de overval. Ze zijn alleen geschrokken. Het onderzoek van de politie moet uitwijzen wat exact bij de overval was gebeurd. Zo ver bekend is niemand aangehouden. De laatste weken zijn in Almere meerdere overvallen geweest op telefoonwinkels in oa Almere Buiten en Stad De vestiging blijft vandaag gesloten voor onderzoek.

Heeft u informatie over deze zaken neem contact op met de politie via 0900-8844 of meld anoniem via 0800-7000

Geschreven door