Daluren-winactie Almere Centrum eindigt door sluiten winkels

Almere Centrum, Ook de niet-essentiële winkels in Almere Centrum zijn de komende weken gesloten. De Daluren-winactie die in het leven was geroepen om het winkelende publiek te spreiden, stopt daarom ook. Winnaars van de eerste drie weken én de goede doelen waarvoor geld verzameld werd gaan niet met lege handen naar huis.

De lockdown die afgelopen maandag is aangekondigd heeft uiteraard ook gevolgen voor Almere Centrum. Alleen essentiële winkels blijven open. Daarmee sluit ook het doek voor de Daluren-winactie. Deze actie was opgezet door Ondernemersvereniging Stadscentrum Almere (OVSA) om bezoekers te stimuleren op rustigere momenten te komen shoppen. Met hun aankopen tijdens deze zogenaamde daluren konden elke week mooie prijzen worden gewonnen. Daarnaast was er budget gereserveerd voor drie Almeerse goede doelen. Deelnemers aan de winactie konden aangeven welk doel hun voorkeur had. Aan het eind van de actie, die tot 3 januari zou lopen, zou het budget evenredig naar het aantal stemmen worden gedeeld. Er kon gestemd worden op het Parkhuys Almere, Voedselloket Almere en Dierenasiel Almere.

Nu de actie vroegtijdig is afgelopen, wordt het beschikbare sponsorbedrag al eerder, naar evenredigheid, verdeeld onder de drie goede doelen. De winnaars die in de eerste drie weken van de Daluren-winactie een prijs wonnen hebben inmiddels bericht ontvangen. Hun cadeaus worden, mits deze nog niet zijn opgehaald, bij hen thuisbezorgd.

Geschreven door