De KLEURinCULTUUR Kerstspecial

Om alle Almeerse kinderen én hun ouders alvast het kerstgevoel te geven zendt KLEURinCULTUUR 19 december een kerstspecial uit vanuit Poppodium de Meester. Via een livestream brengen zij een twee uur durend kleurrijk kerstprogramma!

Comedian en host Mo Hersi trapt de show om 11u af en zal jullie tot 13u meenemen in een feestelijk programma. Een kerstspecial met prachtige kerstnummers vertolkt door Sharon Doorson, magie van goochelaar Gerard Poot, een freestyle kerst-rap en waarin Jeritza Toney een hartverwarmend kerstverhaal vertelt.
Dansschool United Dance zal jullie wakker schudden met gave dansmoves en Naomi Neijssen en Daya Maduro zullen de kinderen een ‘kerstdiner’ waardige metamorfose geven.

Kijken, dansen en zingen jullie mee op 19 december? Vanaf 11.00 tot 13.00 uur live te volgen vanaf het YouTube kanaal of Facebook pagina van KLEURinCULTUUR.

YouTube: kleurincultuurtv
Facebook: @kleurincultuur
Instagram: @kleurincultuur

www.kleurincultuur.com

Geschreven door