Speciale kerstuitzending bij Omroep Almere samen met Radio Flevo Weekend Show

Omroep Almere organiseert op Tweede Kerstdag samen met Radio Flevo Weekend Show een speciale radio-uitzending. Tijdens de radio-uitzending wordt uiteraard kerstmuziek gedraaid, maar daar blijft het niet bij.

De uitzending begint op zaterdag 26 december om 09:00 uur en eindigt rond 11:00 uur. Zoals het er nu uitziet zal de uitzending langer duren aldus René Homan, ga ervanuit dat de uitzending tot 12.00 uur wordt verlengd.

Er zijn veel artiesten die hun single hebben aangeboden en we willen ze allemaal draaien. Radio-DJ René Homan en Radio-DJ Johan van Kesteren van Omroep Almere verzorgen samen deze bijzondere uitzending bij de online radiozender. Buiten muziek van bekende Nederlanders, onder meer zanger Ben Cramer, interviewen we ook diverse artiesten De interviews zijn telefonisch, zodat  de richtlijnen van het RIVM worden gerespecteerd. Onder andere zangeres Moon van Bakelen, zij heeft pas  opgetreden bij het programma “Thank You For The Music” van SBS 6. Ook komt ze aan de lijn.

Zo kunnen jullie inbellen en muziek aanvragen. Luister naar de uitzending en dan worden de telefoonnummers bekend gemaakt. En wie weet bent u ook via de lijn bij ons in de studio. De uitzending is ook te volgen via de videostream rechtstreeks vanuit de studio. Klik op kijk line en u bent bij ons.

Omroep Almere is een mediaorganisatie gerund door vrijwilligers met als doel de inwoners te voorzien van berichtgeving van Almere. Dat doen zij onder andere met podcasts, gesproken nieuws, beeldkrant en de radiostream dat allemaal via www.omroepalmere.nl.

Geschreven door