Aanblijven Floriade-topman onzeker

Het is nog onzeker of de huidige topman van de Floriade ook na 2 april van dit jaar aanblijft.

De Raad van Commissarissen van de Floriade is nog in gesprek over zijn positie. Dat staat in een brief van het college van Burgemeester en Wethouders aan de gemeenteraad.

Directeur Pieter Cloo kreeg vorige maand de aanstelling als statutair directeur. Maar die benoeming geldt tot en met 1 april. Van het begin af bestond tussen de gemeente en de Raad van Commissarissen verschil van mening over de salariëring van de inmiddels weer tweekoppige directie.

Op de agenda van de gemeenteraad staat donderdag een discussie over de salarissen. Raadslid Toon van Dijk van de PVV heeft de bedragen strikt vertrouwelijk vernomen, maar is het niet eens met de geheimhouding die daarover bestaat.

Geschreven door