Opeens was het bingo en gingen ze over tot actie Man aangehouden door politie

Door mooi gezamenlijk werk van ons rechercheteam is een voortvluchtige man vandaag 22 januari aangehouden. Het rechercheteam kreeg zicht op een mogelijke verblijfplaats van een voortvluchtige persoon. Door zich in de omgeving te positioneren en de locatie in het zicht houden was het een kwestie van afwachten.

Opeens was het bingo en gingen ze over tot actie toen ze hem in een auto zagen wegrijden. In Almere Haven bij het BP-tankstation werd hij met in de auto door meerdere politievoertuigen ingeboxd, waarna ze hem veilig konden aanhouden. Deze voortvluchtige man had nog een gevangenisstraf openstaan van meer dan 1100 dagen, dat komt overeen met ongeveer 3 jaar. Dit was omdat hij veroordeeld was voor een drugsdelict.

(foto beeldbank Nederland)

Geschreven door