Almeerse HC verliest degradatiekraker.

De mannen van de Almeerse Hockey Club hebben de degradatiekraker in de hoofdklasse met 3-2 verloren van HC Tilburg. De competitie in de hoofdklasse werd dit weekend hervat.

Na twaalf minuten spelen kwam Tilburg via een strafcorner op 1-0 voorsprong. Dat was ook de ruststand in Noord-Brabant. Vijf minuten in de tweede helft kwamen de Almeerders door een goal van Lukas Plochy op gelijke hoogte. Tien minuten later kwam Tilburg opnieuw door een strafcorner op voorsprong tegen de Almeerders. Tien minuten voor tijd werd de schade groter en maakte Tilburg de 3-1. Een paar minuten voor tijd zette Plochy met zijn goal de eindstand op het scorebord.

hekkensluiter

Tilburg neemt nu verder afstand van hekkensluiter Almere. De Tilburgers staan met 4 punten voorsprong op de één-na-laatste plaats. Aan het eind van de competitie degradeert alleen de hekkensluiter van de hoofdklasse. Er moeten nog vijftien duels gespeeld worden.

Geschreven door