Almere City FC verlengt contract van llias Alhaft.


Almere City FC heeft het huidige contract van buitenspeler Ilias Alhaft opengebroken en met twee seizoenen verlengd. De creatieve aanvaller ligt nu vast tot en met juni 2023.

De 23-jarige Alhaft heeft bewezen van absolute meerwaarde te zijn voor Almere City FC. Ondanks de naweeën van een vervelende blessure kwam de aanvaller dit seizoen tot twee (wonderschone) doelpunten en drie assists. Voor zijn blessure scoorde hij al vijf doelpunten voor Almere City FC en gaf hij één assist. Alhaft kwam twee seizoenen geleden over van Sparta Rotterdam, waar hij de jeugdopleiding doorliep en zijn debuut maakte in het betaald voetbal.

Happy bij Almere City FC

Alhaft: ,,Sinds ik hier onder contract sta, heb ik met eigen ogen gezien dat de club voortdurend stappen maakt. Dat we echt om de bovenste twee plaatsen mee strijden, zag ik echter niet aankomen. Ik voel me happy hier bij Almere, het collectief is onze kracht. Het mooiste is om hier iets tastbaars achter te laten en met de club te promoveren naar de Eredivisie.”

Teun Jacobs weet zich met de handtekening van Alhaft verzekerd van creativiteit: ,,Ilias is een aanvaller waar een bijzondere dreiging vanuit gaat. Hij bewijst elke keer als hij op het veld staat weer dat hij een directe meerwaarde voor ons team is. Wij zijn ontzettend blij dat hij de komende seizoenen een bijdrage blijft leveren aan onze ambities.”

Geschreven door