Hersenstichting collecte 2021 van 1 tot en met 6 februari.

Andere jaren ga ik altijd langs de deur met een collectebus tijdens de collecteweek voor de Hersenstichting. Dit jaar kan dat helaas niet, vanwege de coronapandemie heeft de Hersenstichting besloten dat er niet aan de deur gecollecteerd wordt.

Daarom heb ik een digitale collectebus aangemaakt op de site van de Hersenstichting.

Waarom collecteer ik?
Ik heb zelf een hersenbloeding gehad en weet uit ervaring hoe belangrijk het is als je een goede behandeling krijgt na een hersenbloeding.

Klik op deze link om naar mijn online collectebus te gaan.
https://hersenstichting.digicollect.nl/elly-valent

Bij voorbaat hartelijk bedankt,
Elly Valent

Hersenaandoeningen zijn helaas hard op weg de grootste ziekte van Nederland te worden. Het aantal mensen dat een beroerte krijgt, lijdt aan dementie of de ziekte van Parkinson zal tot 2040 explosief stijgen ten opzichte van 2015, zo blijkt uit de Volksgezondheid Toekomst Verkenning 2018 van het RIVM. En dit zijn slechts drie hersenaandoeningen van de in totaal honderden die voorkomen. Denk bijvoorbeeld ook aan hersenschade door corona.

Geschreven door