Laatste informatie over inzamelen afval

De huidige weersomstandigheden veroorzaken vertraging bij het inzamelen van afval. De medewerkers op de vuilniswagen werken langer door om afvalcontainers te legen, maar in de meeste gevallen lukt dit niet op de oorspronkelijke ophaaldag.

Omdat de omstandigheden met het moment kunnen veranderen, tref je op deze pagina actuele beschikbare informatie over de afvalinzameling. De informatie op deze pagina wordt regelmatig geüpdatet.

Afvalcontainers soms niet helemaal geleegd

Sommige afvalcontainers worden niet volledig geleegd. Dit komt doordat het restafval vastgevroren zit in de afvalcontainer. Om het inzamelproces niet te vertragen is het niet mogelijk om op een later moment de afvalcontainer voor een tweede keer te legen. Wij begrijpen dat dit mogelijk voor ongemak zorgt, onze excuses hiervoor geeft de woordvoeder van de gemeente aan.

Geschreven door