Vannacht is Petra Dirkmaat, houder van de Almeerse Erepenning overleden.

Na een slopend ziekbed is Petra van ons heengegaan. Zo kunnen we lezen op een post die ons heeft bereikt. Zij was een bekend persoon binnen cultureel en sociaal Almere.

Door haar betrokkenheid met de stad heeft burgemeester Weerwind haar op ludieke wijze de erepenning op 9 december 2020 uitgereikt. Daar was ze mee verrast en ook trots op. Petra is 41 jaar geworden. Zij heeft haar ziekte met kracht gedragen. Zij was er voor haar naasten, informeerde hen, plaatste op facebook berichten waar velen kracht aan ontleenden. Zij was open over hoe het met haar ging. Wij wensen haar familie, naasten en vrienden veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Ze zal door haar Almeerse vrienden zeker worden gemist.

Foto van Petra haar facebook pagina.

Geschreven door