Verbouw Clubhuis ASC Waterwijk ligt op schema.

De verbouwing aan het clubhuis van ASC Waterwijk verloopt goed. Op dit moment ligt de verbouwing vanwege de sneeuw en vrieskou even stil, maar verder verloopt alles voorspoedig. Op 30 november is de bouw gestart met het inrichten van het bouwterrein en op 28 januari ging de eerste paal van de aanbouw de grond in.

Verder is men aan de linkerkant van het gebouw begonnen met slopen van de kleedkamers en daar is men inmiddels al weer bijna klaar met het metselen van de 6 kleedkamers die aan die kant van het gebouw komen te liggen. Daarnaast komen daar ook twee toiletgroepen en de EHBO-ruimte. Aan de rechterkant zijn zoals gezegd op 28 januari de palen de grond in gegaan.

8 kleedkamers

Aan de rechterkant komen nog eens 8 kleedkamers. De kleedkamers hebben allemaal een deur die rechtstreeks naar buiten uitkomt, dus niet meer zoals voorheen naar een gang. Op de uitbouw komt nog een ruimte en dat wordt de nieuwe bestuurskamer, het wedstrijdsecretariaat en een ruimte om cursussen, presentaties en wedstrijdbesprekingen te houden. Verder wordt de entree flink anders. De trap die naar boven leidt krijgt een bordes en is voortaan volledig inpandig, met daarnaast een lift voor minder validen, maar ook voor materiaal ed.

gesprekken

Waterwijk is op dit moment in gesprek met KSS en MIT over de offerte die ze gemaakt hebben voor het afbouwen van de casco-ruimte boven de kleedkamers en de verbouwing van de huidige kantine. Boven worden de toiletgroepen aangepast en wordt de bar verplaatst naar de achterwand van de kantine. Verder wordt het terras vergroot en krijgen we in de bestuurskamer en in de kantine een schuifpui naar het terras. Die kosten moeten wij als vereniging zelf dragen, maar daar zijn we dan ook al zeker vijf jaar voor aan het sparen.

Zoals gezegd loopt het allemaal voorspoedig en ze hopen dat dat ook zo blijft. We hebben goed contact met de aannemer en de installateur, dus dat is prettig. Dat komt mede doordat Bauke Boersma regelmatig overdag op de bouw te vinden is, Hans Visser daar ook elke donderdag nog bijkomt en we Mark Valies hebben als tussenpersoon tussen gemeente en aannemer/installateur. Met zijn vieren vormen we de bouwcommissie.

Het bestuur van de club heeft er alle vertrouwen in dat men in het komende seizoen fris van start kunnen gaan en de leden kunnen bieden waar ze recht op hebben.

Geschreven door