Ron Grosze Nipper na 15 jaar ASC Waterwijk: “Ik ben super trots”.

ASC Waterwijk timmert momenteel aardig aan de weg, met een gerenoveerd clubhuis met diverse nieuwe ruimten zoals fysioruimte, bestuurskamer, vergaderruimte en de kantine die een metamorfose onderging gaat men straks als nieuw beginnen. Verder draait het 1e zaterdagteam goed mee in de tweede klasse dus positiviteit alom. Al 15 jaar is Ron Grosze Nipper als therapeut/verzorger aan de club verbonden en als het aan hem ligt is hij nog lang niet klaar.

Grosze Nipper van Sportmedisch Adviesbureau Almere over de veranderingen:  “Waterwijk heeft gebouwd aan de toekomst en een Medisch team en een nieuwe medische ruimte. In 2007 kwam ik dienst bij de club als verzorger van de zaterdag 1. Het jaar daarop gaf de verzorger zondag 1 aan te stoppen  er was niet echt een vervanger voor handen dus nam ik dit na overleg ook op me en dat deed ik met veel plezier.

In 2013 begon in mijn eigen bedrijf Sportmedisch Adviesbureau Almere.In overleg met het bestuur werd besloten om mijn functie om te bouwen naar Medisch Adviseur ,wat inhield verzorgers regelen voor selectieteams en inkoop materialen. Ook heb ik toen deze taak als materiaalman om de tenues te regelen van het eerste zaterdagteam en onder 23. Verder ben ik de EHBO organisatie op gaan zetten binnen de vereniging, en hebben we nu een dagelijks bezetting van zeven dagen in de week.

Behoorlijk uitgebreid. Elk seizoen lopen er stagiaires (ROC)bij het inmiddels uitgebreide medisch team stage voor de opleiding sportmassage.Diverse cursisten zijn inmiddels werkzaam geweest bij ASC Waterwijk op de selectieteams.De lat is nu iets hoger gelegd en zijn er  fysio’s in opleiding voor de selectie teams.Om de kwaliteit van het medisch team te verhogen zijn we in samenwerking gegaan met Veel Beter Fysio “.

Op dit moment bestaat de Medische staf van ASC Waterwijk uit Ron Grosze Nipper ( Sportmedisch Adviesbureau Almere) en Sandra Both ( Veel Beter Fysio).Na 15 jaar bouwen aan een Medisch team en een professionele ruimte hoopt Ron Grosze Nipper in het nieuwe jaar zijn samenwerking met ASC Waterwijk te kunnen verlengen om uiteindelijk nog professioneler te kunnen worden.

foto:  Ron Grosze Nipper in zijn nieuwe “home“.

Geschreven door