Colette Holter nieuwe fractievoorzitter Almeerse VVD

De fractie van de Almeerse VVD heeft tijdens een digitale fractievergadering maandagavond Colette Holter gekozen als nieuwe fractievoorzitter van de Almeerse VVD. De fractie heeft daartoe besloten nadat bekend werd dat de huidige fractievoorzitter Ulysse Ellian benoemd gaat worden als Tweede Kamerlid.

Colette Holter: “De afgelopen jaren heb ik met veel bewondering als vicefractievoorzitter samengewerkt met Ulysse. Allereerst feliciteer in hem met de fantastische verkiezingsuitslag van de Tweede Kamer en wens ik hem veel geluk toe in zijn strijd voor vrijheid in Nederland.”

Holter vervolgt: “De afgelopen jaren heb ik Almere leren kennen als een stad waar mijn kinderen met veel plezier kunnen opgroeien. Almere is namelijk een stad waar je uniek kan wonen, fijn kan werken én met veel plezier kan leven. Almere is niet voor niets de stad van vrijheid en ruimte. Samen met het team van de Almeerse VVD en onze inwoners wil ik Almere blijvend verbeteren”.

De bestuursvoorzitter van de Almeerse VVD: “Namens het bestuur van de VVD willen wij Colette van harte feliciteren met haar benoeming als fractievoorzitter. Als woordvoerder Floriade en Duurzaamheid heeft Colette zich de afgelopen jaren bewezen. Ze staat stevig in haar schoenen en wil echt resultaat bereiken voor onze stad én de VVD. Heel veel succes, Colette!” aldus Monique van den Berg.

Raadslid Mark de Kuster is gekozen tot vicefractievoorzitter. Donderdag aanstaande zal de raad van Almere officieel afscheid nemen van Ulysse Ellian als volksvertegenwoordiger in Almere en zal Willem Knemeijer als raadslid voor de VVD worden geïnstalleerd. Woensdag 31 maart zal Ellian worden benoemd tot lid van de Tweede Kamer der Staten-Generaal.

Foto VVD Almere site

Geschreven door