Roda JC – Almere City wordt vrijdag uitgespeeld.

Het restant van de wedstrijd Roda JC – Almere City FC in de Keuken Kampioen Divisie wordt komende vrijdagmiddag uitgespeeld. Het aanvangstijdstip voor de laatste 23 minuten van de wedstrijd is om 17.00 uur in het Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade. Aanvankelijk zou Almere City FC vrijdag een thuiswedstrijd spelen tegen Telstar, maar deze is door het uitspelen van het duel in Kerkrade verplaatst naar maandag 12 april om 20.00 uur.

Op 2e Paasdag werd Roda-Almere in de Keuken Kampioen Divisie na 67 minuten bij een 0-0 stand gestaakt vanwege hevige sneeuwval. Het begon na de rust zo hard te sneeuwen in Kerkrade, dat de lijnen van het kunstgras in het Parkstad Limburg-stadion op een bepaald moment amper meer zichtbaar waren. Na bijna drie kwartier wachten bleek het vanwege de hoeveelheid sneeuw op het veld niet veilig om verder te voetballen.

promotie

Almere City FC hoopt de wedstrijd in Kerkrade alsnog te winnen met het oog op promotie naar de eredivisie. Plaats 2 van de ranglijst geeft recht op rechtstreekse promotie naar het hoogste niveau. Op dit moment staat De Graafschap op de tweede plaats met 2 punten voorsprong op de Almeerders, die dus een wedstrijd minder gespeeld hebben.

Geschreven door