Sporting Almere blijft trainen ondanks Mei-vakantie.

Sporting Almere wil iedere minuut wat trainingen benutten om spelers de kans te bieden om hun conditie op pijl te houden. Vanaf volgende week begint de Mei vakantie, traditioneel een periode waarin we tijd nemen om te genieten van een welverdiende rust en veel mensen ook een paar dagen op stap gaan. Met uitzondering van 27 April ( Koningsdag ) zal er volgende week op maandag de 26e, woensdag de 28e, donderdag 29 en vrijdag 30 April normaal getraind worden. 

Onderlinge wedstrijden

Ook op zaterdag 1 Mei zullen we voor de beschikbare teams de onderlinge wedstrijden organiseren. Van 2 tot en met 9 Mei zal het complex echter gesloten zijn en zullen er geen trainingen of wedstrijden plaats vinden. Vanaf maandag 10 Mei zullen de trainingen dan weer worden hervat. Kortom genoeg mogelijkheden om voor je favoriete sport in conditie te blijven.

Geschreven door