Vaccineren met AstraZeneca voor mensen jonger dan 60 jaar gaat niet door

De Rijksoverheid heeft donderdag 8 april besloten dat het AstraZeneca-vaccin niet mag worden gegeven aan mensen onder de 60 jaar. Cliënten onder de 60 die van ons een uitnodiging hebben gehad voor een vaccinatie met AstraZeneca, krijgen persoonlijk bericht dat deze vaccinatie niet doorgaat, meld zorggroep Almere

De betreffende groep mensen wordt op een later moment met een ander vaccin gevaccineerd. Wij weten nog niet wanneer en met welk vaccin. Zodra wij hierover meer informatie hebben gekregen van de Rijksoverheid, sturen wij nieuwe uitnodigingen. Bellen voor een nieuwe afspraak is dus niet nodig.

Meer informatie over dit besluit van de Rijksoverheid en over coronavaccinaties vindt u op www.coronavaccinatie.nl

Geschreven door