Bagels & Beans verhuist binnen Almere Centrum

ABagels & Beans, hét adres voor de lekkerste bagels, prijswinnende koffie en meer, opent op 14 mei de deuren op een nieuwe plek. Het restaurant verhuist van het Belfort naar de Schutterstraat. De nieuwe locatie is een stuk groter en beschikt bovendien over fijn terras.

De naam zegt het al, bij Bagels & Beans staan er bagels en koffie op het menu. Maar het is vooral de perfecte plek waar de waan van de dag plaats kan maken voor een moment van rust met iets lekkers. Er is keuze uit verschillende soorten koffie en thee en ook voor iets lekkers erbij is er meer dan genoeg te kiezen. Dat kan bijvoorbeeld een bagel zijn, belegd met cream cheese of iets anders, maar ook een vegetarische paddoburger. De nieuwe menukaart biedt bovendien een uitgebreid aanbod aan verschillende sappen, salades en andere healthy bites. Alles wordt vers bereid.

Extra veel ruimte

Het nieuwe restaurant meet maar liefst 208m2, uitgevoerd in de nieuwste Bagels & Beans uitstraling waarin persoonlijke aandacht en ambachtelijkheid de hoofdrol spelen. Nu de horeca met terrassen weer beperkt open mag, is het terras extra fijn. Daar kunnen gasten alvast veilig genieten van de heerlijke producten op de nieuwe menukaart. 

Bagelbaas Peter Alvares, Franchisenemer van het restaurant, heeft zin in het avontuur op de nieuwe plek. “Op het Belfort vielen we een beetje uit de toon tussen de restaurants die zich vooral richten op de avond. Onze klanten bestaan meer uit winkelend publiek of mensen die in de buurt wonen en werken en hier komen voor een laat ontbijt, een lunch, een spontaan koffiemoment of een pauze tussen het winkelen door. Op onze nieuwe locatie, tussen de winkels en de kantoren in de Schutterstraat en omgeving, weten bestaande en nieuwe klanten de weg naar ons vast nog beter te vinden. We kijken er naar uit weer veel enthousiaste gasten te mogen verwelkomen!”

Het nieuwe restaurant van Bagels & Beans opent op 14 mei aan de Schutterstraat 5 in Almere Centrum.

Geschreven door