Beperkt publiek bij bekerfinale vrouwen in Almere

Er is beperkt publiek welkom tijdens de vrouwen bekerfinale in het Yanmar stadion op zaterdag 5 juni. Dit meldt voetbalclub Almere City FC op haar website. In totaal kunnen maximaal 800 toeschouwers de wedstrijd bijwonen.

De KNVB Bekerfinale Vrouwen maakt deel uit van de pilot: Testen voor toegang tot evenementen. Voorwaarde is dat alle bezoekers bij binnenkomst een negatief corona-testbewijs kunnen tonen. Op deze wijze werden eerder meerdere wedstrijden in de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en de play-offs met beperkt publiek georganiseerd.

De eindstrijd in Almere gaat tussen de vrouwen van ADO Den Haag en van PSV. De beschikbare kaarten worden evenredig verdeeld onder beide finalisten. ADO Den Haag Vrouwen – PSV Vrouwen begint zaterdag 5 juni om 20.00 uur.

Geschreven door