Getuigen gezocht! – Politie heeft uw hulp nodig

Op vrijdag 14 mei 2021 tussen 16:00 en 16:15 uur heeft er in Almere-Haven, ter hoogte van de bushalte aan de Kruisstraat een diefstal van een tas en een telefoon plaatsgevonden.

Het nietsvermoedende slachtoffer zat op het bankje ter hoogte van de bushalte toen een onbekend gebleven persoon haar groene handtas pakte en wegrende.

De verdachte rende langs de winkel van Kruidvat weg waar 3 à 4 mogelijke getuigen stonden. Een van hen liet de verdachte struikelen waarna deze viel, opstond en door rende. De groene tas is later door een eerlijke vinder bij de rechtmatige eigenaar terug gebracht, helaas zonder de mobiele telefoon. De politie zou graag in contact komen met de getuigen, in het bijzonder met de man die de verdachte heeft laten struikelen. Kent u, of bent u een van de genoemde getuigen, neem dan contact op met de politie op 0900-8844.

Geschreven door