Dekamarkt opent eerste twee winkels in Almere

Na een ombouwperiode van maar enkele dagen opende de voormalig DEEN-supermarkten aan de Regenboogweg en aan de Rembrandstraat in Almere vanochtend gelijktijdig hun deuren als DekaMarkt. Onder toezicht van diverse omwonenden knipten supermarktmanagers Thom Bijlaard (Regenboogweg) en Peter de Rijk (Rembrandtweg) het lintje door en heetten iedereen welkom in hun nieuwe supermarkten. De eerste 200 klanten konden rekenen op een gratis bos bloemen.

Supermarktmanager Thom Bijlaard (Regenboogweg): “Welkom bij uw nieuwe DekaMarkt! U kunt hier rekenen op een groot assortiment vlees van hoge kwaliteit, want dit verwerken we zelf in onze eigen slagerij. En vergeet ook ons vegetarisch vers assortiment niet! Volledig vegan en met een gezonde basis van erwten, tarwe of groenten. Zo wordt variëren nog makkelijker. Ook bakken we zelf elke ochtend het knapperigste brood in onze eigen bakkerij en de hele dag door ter plekke op de winkelvloer. Verder is er aandacht voor het lekkerste vers, vakmanschap en uitstekende service. En omdat we zoveel zelf doen, betaalt u nooit teveel. We bieden u de beste smaak. Voor de beste prijs.” 

Maar u vindt ook een flink aantal vertrouwde producten van DEEN terug. Denk maar eens aan de knoflooksaus, kibbeling of ultraverse maaltijden uit de warme keuken. Ook zie je de bekende gezichten van de voormalig DEEN-collega’s gewoon nog terug. Zij kennen u en u kent hen. Wel zo prettig! Kortom, het vertrouwde van D’EEN en al het voordeel van de ander! Kijk, proef en ervaar het zelf in uw nieuwe DekaMarkt!” vult supermarktmanager Peter de Rijk (Rembrandtweg) aan.

DekaMarkt trakteert
De komst van DekaMarkt naar Almere gaat niet onopgemerkt voorbij.  Reversed graffiti fleurde de stoeptegels op als voorbode op de opening, zaterdag 16 oktober staat voor de twee winkels een poffertjeskraam en ontvangen de eerste 200 klanten in beide winkels een gratis appeltaart. Op zondag 17 oktober worden de eerste 200 klanten op gratis croissants getrakteerd. Verder kunnen de bewoners van Almere rekenen op een lekker appeltje voor de dorst van DekaMarkt-collega’s die met een bakfiets rondrijden.

Beide supermarkten zijn 7 dagen per week open.

Geschreven door