5 O’ Clock Class Almere; dansworkshops en auditie dag op zondag 20 juni in de Kubus, Lelystad

De 5 O’ Clock Class is de meest veelzijdige, allround vooropleiding voor hedendaagse dans die Nederland kent. Of je hart nu ligt bij urban dance, bij jazz- en musicaldans of dat moderne dans jouw grootste passie is: de 5 O’ Clock Class helpt je om jouw talenten en skills als danser verder te ontdekken en te ontwikkelen.

De 5 O’ Clock Class is de vooropleiding van- en maakt onderdeel uit van de Academie voor Dans en Theater/ Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.

En nu is er de 5 O’ Clock Class Almere in Flevoland!

Na 25 succesvolle jaren alleen in Amsterdam te zijn gevestigd, starten wij nu ook een dansvooropleiding in Almere voor de talentvolle jongeren in Flevoland. De 5 O’ Clock Class Almere wordt dé plek waar jij je op een creatieve manier kunt ontwikkelen! 

De 5 O’ Clock Class biedt een veilige leeromgeving, waarin je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Experimenteren en ‘fouten maken’ zijn daar onderdeel van: je komt naar de 5 O’ Clock Class om te leren en met plezier te dansen; we verwachten dus niet dat je al op topniveau presteert wanneer je je bij ons aanmeldt. Het gaat ons erom dat je de potentie hebt om een goede, professionele danser te worden. Teamwork, discipline, werkhouding en een ‘open mind’ zijn belangrijk binnen onze opleiding, maar we willen je – als danser én als mens – vooral ook zelfvertrouwen geven en je creativiteit stimuleren.

Wil jij deel uitmaken van onze dans-community?

Meld je dan nu via het aanmeldformulier aan voor de volgende workshop/auditie dag: www.atd.ahk.nl/opleidingen-dans/5-oclock-class/5-oclock-class-almere/

En kom zondagmiddag 20 juni as. naar de Kubus, Agorabaan 3 in Lelystad en maak kennis met ons!

Die dag kan jij onze workshops gratis volgen en je kan zelf kiezen aan welke je mee wil doen:

  • Van 13.00 tot 14.15 uur workshop ‘Contemporary’ door Dian IJkhout
  • En van 14.30 tot 15.45 uur de workshop ‘Urban’ door Romy Stark
  • En voor wie-nu-al-naar-de 5 O’ Clock Class-wil, is van 16.00 – 17.00 uur de Auditie les ‘Fusion’ door Lucien Denny

NB je hoeft niét aan de audities mee te doen, gewoon alleen de workshops ‘Contemporary’ en ‘Urban’ volgen kan ook.

Meer info op: www.atd.ahk.nl/opleidingen-dans/5-oclock-class

Geschreven door