Agent aangereden, bestuurder is doorgereden

Vanmorgen rond 10:00 uur liepen een aantal agenten een surveillanceronde door het centrum van Almere Stad toen zij een motorrijder zagen. Ze zagen en hoorde dat deze een hoop herrie maakte en veel gas gaf. Ook maakte de bestuurder een wheelie (alleen op zijn achterwiel rijden).

De motorrijder kwam op de agenten af rijden, waarna een stopteken werd gegeven. De motorrijder negeerde dit stopteken en reed vlak langs de agent. Die werd hierbij met het stuur in zijn buik geraakt. Daarna ging de motorrijder er snel vandoor.

Het kenteken is bekend en opnames vanuit cameratoezicht zijn aanwezig. Beter dat de motorrijder zichzelf meldt, de politieagent heeft inmiddels aangifte gedaan.#pash247#politie#Almere#stopteken#negeren#motor#doorrijden

Geschreven door