Autoradam opent eerste interieurbaan Flevoland

Autoradam heeft in haar vestiging aan de Veluwedreef de eerste interieurreinigingsbaan van de provincie Flevoland in gebruik genomen.

De dertig meter lange interieurbaan is gerealiseerd op het nieuwe overdekte stofzuigplein aan het einde van de eveneens vernieuwde wasstraat. “Het plan was er al jaren en nu hebben we het dan eindelijk kunnen realiseren!”, zegt Max van den Boogaard van Autoradam . Aan de vernieuwing van onze vestiging is vanaf november 2020 gewerkt. Bezoekers vinden er nu een vernieuwde wasstraat en een immens overdekt stofzuigplein met 20 opstelplaatsen. Hiervoor gebeurde stofzuigen op de locatie in de openlucht, maar nu is het stofzuigplein volledig overdekt. Het dak is hierbij voorzien van honderden zonnepanelen waarmee Autoradam z’n eigen energie kan opwekken.

Broodjes en koffie
Tegelijkertijd met de bouw van de interieurbaan en het overdekte stofzuigplein heeft Autoradam Almere ook de tankshop onder handen genomen. Voorheen volgens de formule van Bufkes, werd hier onlangs het in eigen huis ontwikkelde concept Van Zuyderzee gelanceerd. De broodjes van Van Zuyderzee zijn volgens Autoradam ‘geïnspireerd op de familie uit de oude vissershaven van vroeger.’ Andere vernieuwing in de tankshop is de realisatie van een illycaffè koffiecorner. Warme en koude koffiespecialiteiten worden hier ter plekke gemaakt door een professionele barista. Bezoekers die hun voertuig op de interieurbaan laten reinigen, hebben ruim zeven minuten de tijd om een gratis kopje koffie in de koffiecorner te bestellen of iets lekkers mee te nemen uit de bakery. Autoradam opent op de locatie binnenkort ook nog een zogenaamde ‘auto-spa’.

Geschreven door