De politie is opzoek naar de eigenaars van onderstaadde fietsen.

Bij een onderzoek binnen basisteam Almere West Poort hebben zij meerdere vermoedelijk van diefstal afkomstige fietsen aangetroffen.

Deze fietsen zijn in beslag genomen voor onderzoek. Helaas hebben ze van de afgebeelde fietsen de rechtmatige eigenaars nog niet kunnen traceren.

Herkent u één van deze fietsen? Neem dan contact met de politie op door te bellen naar: 0900 8844 onder vermelding van het volgende registratienummer: 2021180946 basisteam Almere West Poort of stuur een bericht via Social Media in reactie op deze post.

Misschien kent u iemand waar een dergelijke fiets van is weggenomen, tag dan diegene onder dit bericht.#Politie#Almere#AWP#Stopheling#eigenaarsgezocht#fietsendief#Toma#Giant#Batavus#Urban#Cortina#Decathlon#Gazelle

Geschreven door