Bent u uw elektrische fiets kwijt? Politie zoekt eigenaren

Bij een onderzoek binnen basisteam Almere West Poort hebben zij een woning betreden waar meerdere gestolen (elektrische) fietsen zijn aangetroffen. Deze fietsen, alsmede een gestolen motorscooter, zijn in beslag genomen voor onderzoek. Zij zijn nu op zoek naar de eigenaren.

Gelukkig hebben ze al een aantal rechtmatige eigenaren met hun fiets kunnen herenigen. Helaas hebben ze van twee fietsen de eigenaar nog niet kunnen traceren.

Herkend u één van deze fietsen? Neem dan contact met op met de politie door te bellen naar: 0900 8844 of stuur een bericht via Sociale Media .Misschien kent u iemand waar een dergelijke fiets van is weggenomen. informeer ze dan even? kijk je dit bericht via sociale media tag die persoon dan even..

Geschreven door