Indoor Mountainbike Almere valt in de prijzen.

Indoor Mountainbike Almere is in de prijzen gevallen. De kas in Almere Buiten, waarin je kunt mountainbiken, is volgens de website MTBroutes.nl de beste ‘MTB Experience’ van Nederland

Volgens de website voor liefhebbers van mountainbiken hebben de Almeerders ‘een buitengewone prestatie geleverd met het aanleggen van deze indoor MTB trail’. Na vijf jaar voorbereiding gingen de deuren van het bedrijf op 19 september open. Middenin de coronaperiode, ook dat was volgens de website bewonderingswaardig.

Buitenvaart Niet alleen op het bedrijventerrein Buitenvaart kunnen mountainbikers op hun fiets een parcours afleggen, maar ook op de overige mountainbike routes van Almere. De stad heeft maar liefst 33 kilometer en 300 meter hoge routes om in de buitenlucht te fietsen.

Bron Omroep Flevoland

Geschreven door