ZEER GESLAAGD TOP ́MID-SUMMER BASEBALL SOFTBAL CLINIC ́ VOOR ALMERE JEUGD!

Mighty Mags! Was present. op de recente en geweldige speciale jeugd sportdag bij de BSC Almere.De coole club mascotte had enorm veel plezier en lol met al die jonge honkbal & softbal jongens en meiden, die zo ook even heerlijk de sporttijd van hun leven hadden met de afwisselende, leerzame trainingsonderdelen. Tientallen enthousiaste bee-ballertjes, pupillen en aspiranten, ze deden mee!Onder begeleiding van een gedreven groep ervaren trainers hebben deze kids hard getraind op twee van de vier fraaie jeugdvelden op het fantastische stadion complex van BSC Almere. 

Rundowns

Op het ene veld waren inzet+drive groot bij de training van  ́rundowns ́, ‘gallery double plays’ en  ́bal flippen & tossen ́Geweldig daarbij het blokken en aanvallen van de bal, plus het zo spectaculaire spring- en duikwerk!

Op het andere veld was er gerichte aandacht voor de basis fundamentals bij het Pitchen en Catchen.Daarbij werden de jonge catchers flink aan het werk gezet door oud Almere  ́legend ́ Carlos Arrindell.Na dik twee uur trainen op de zonovergoten velden was even het tijd voor wat koele schaduw en een welverdiende rustpauze, met een smaakvol lunchpakket. Waarbij trainer en jarige Charlotte Groen Almere selectiesoft-balster – massaal met  ́hieper de piep, hoera 18 jaar ́ werd toegezongen. 

Speels honkbal

Zo leuk! Baseball5! Een bijzonder leuk en speels honkbalspel, vormde het clinic middagdeel. In combiteams,konden alle deelnemertjes zich heerlijk uitleven in  ́partijtjes tegen ́.. vol slagwerk, vangen, gooien,rennen, sliden en lachen. Ouders en toeschouwers genoten volop mee van zoveel honk en softbal speelplezier. Het was  ́n mooie afsluiting van een onvergetelijke jeugdsportdag bij BSC Almere. TOP

Mede mogelijk gemaakt door  ́Visit Flevoland ́ en financiële ondersteuning van Provincie Flevoland!

foto: Bianca Jansen fotografie.

Geschreven door