Top Honkbal & Softbal Jeugd Clinic bij BSC Almere´90 was een enorm succes

BSC Almere’90 organiseerde vandaag een jeugdclinic die een groot succes was. De vereniging zit momenteel in de lift en heeft de jeugdhonkballers veel te bieden. Rond honderd meisjes en jongens hebben genoten van de leerzame instructies van de groep enthousiaste internationals en hoofdklassespelers met clubroots én van Almeerse bodem. Dit was voor de jeugdspelers een enorme ervaring en het bestuur is dan ook super trots dat dit een groots spektakel is geworden.

Enorm leuk al het enthousiasme in een echt prachtige ambiance ziet ook Hans Jansen de Vries. Op liefst vier velden  waaronder het Stadion  werd de cliniç gegeven.

Coördinator en tevens trainer/coach Hans Jansen de Vries van BSC Almere’90 was trots op de clinic waar gerenommeerde spelers van diverse hoofdklasseclubs en het Nederlands team hun medewerking aan verleenden. Op allerlei gebied werden er spelmomenten geoefend wat uiteraard later zijn vruchten hopelijk zal afwerpen. In deze moeilijke corona tijd voor de vereniging was dit een ware happening en blijft de club hiermee flink aan de weg timmeren. Tot slot hoopt Jansen de Vries, al sinds 1981 verbonden aan de club, weer snel te kunnen beginnen met de officiële wedstrijden.

[carousel_slide id=’4066′]

Foto’s aangeleverd door Bianca Jansen Fotografie. Binnenkort op haar site een uitgebreide reportage en mogelijkheid de foto’s te bestellen

een uitgebreide foto collage van de dag.

https://www.facebook.com/pg/biancajansenfotografie/photos/?tab=album&album_id=3033009613480065

https://www.facebook.com/pg/biancajansenfotografie/photos/?tab=album&album_id=3033021376812222

https://www.facebook.com/pg/biancajansenfotografie/photos/?tab=album&album_id=3033039580143735

Geschreven door