Christelijke gemeente De Wegwijzer organiseert in de week van 9 t/m 15 augustus voor de 27e keer de Vakantie Bijbel Club.

Nederland komt eindelijk uit de greep van Corona. Gelukkig, we zien uit naar vrijheid, zon, plezier en genieten. Misschien vier je de zomervakantie gewoon lekker in Nederland, en ga je nog niet naar het buitenland, maar iedereen heeft zin in een feestje toch?

Kom ook naar de Vakantie-Bijbel-Club!

Eindelijk is het weer zo ver. Voor de zeven-en-twintigste keer organiseert Chr. Gem. ‘De Wegwijzer’ de jaarlijkse Vakantie-Bijbel-Club. Van maandag 9 tot en met vrijdag 13 augustus vijf dagen lang feest! En op zondag doen we het nog eens dik over en sluiten we af met een bijeenkomst waar u meer dan welkom bent. Uiteraard houden we bij alle activiteiten en programma’s rekening met de geldende corona-regels. De VBC zal dit jaar op 6 locaties worden georganiseerd.

Kijk voor de tijd en het adres per locatie op www.vbcalmere.nl .

De VBC is ieder jaar een mega vakantiefeest waar kinderen en tieners met veel plezier naar toe komen. Vorig jaar bezochten meer dan 500 kinderen en tieners deze week. De vele medewerkers die meewerken aan dit kinder- en tienerfeest, hopen dit jaar weer minstens zoveel kinderen te kunnen verwelkomen. Kijk snel hieronder wat de dichtstbijzijnde club is voor jou. Deelname aan het programma is gratis.

kinder-THEMA | safe, met verhalen over Dave!

Dit jaar willen we stilstaan bij het thema ‘Safe’. Het afgelopen jaar is het er zoveel over gegaan: veiligheid – we willen allemaal veilig blijven en nemen daar allerhande maatregelen voor. In de Bijbel kom je David tegen (speciaal voor de VBC hebben we hem Dave genoemd) iemand die enorm mooie maar ook moeilijke dingen in zijn leven had. Soms voelde hij zich veilig, soms totaal niet. David leefde met God en daardoor wist hij zich veilig. Tijdens de VBC luisteren we naar de verhalen van David, ehhm, Dave en ontdekken we hoe zijn geloof in God hem op de been hield. We ontdekken hoe Jezus van ons houdt en voor ons wil zorgen. Hoe we ons ook voelen, bij Hem kunnen we terecht. Dave vond zijn kracht in God en ook jij mag die God leren kennen. Kom je ook?

Tiener-thema: Be Brave

Speciaal voor de tieners is het thema BE BRAVE. Ben jij dat? Waarom zou je? Dave was iemand die moed toonde, iemand waar je op kon bouwen. Tijdens de week laten we ons inspireren door Dave en de God waar hij voor leefde. Tijdens het programma is er ruimte voor sport & spel, kun, Bible-talks en chill-out time met je vrienden. See-you-there!

#VBC2021 voor kids (Safe met verhalen over Dave) – locaties en tijden:

Kinderen van 4 t/m 11 jaar kunnen elke dag weer volop genieten van een gratis kinderprogramma vol met mooie verhalen, vrolijke liedjes, grappige spelletjes, toneel en nog veel meer op de volgende locaties:

  • Almere Buiten, Chr. Gem. De Wegwijzer, Makassarweg 80
  • Almere Stad Oost, Buurthuis ‘De Draaikolk, Lekstraat 2
  • Almere Stad West, Basisschool De Lichtboei, Luitstraat 7
  • Almere Haven, Skillsgarden, Parkwerk 138
  • Almere Poort, Basisschool De Kleine Wereld, Nederlandhof 5

#VBC2021 voor tieners (BE BRAVE) – locaties en tijden:

  • Almere Buiten, Grasveld Bataviastraat
  • Almere Stad Oost, Buurthuis ‘De Draaikolk, Lekstraat 2
  • Almere Stad West, Basisschool De Lichtboei, Luitstraat 7
  • Almere Haven, Skillsgarden, Parkwerf 138
  • Almere Poort, Basisschool De Kleine Wereld, Nederlandhof 5

We kijken naar je uit en wachten op je, want het wordt een feest!

De organisatie is in handen van Christelijke gemeente ‘De Wegwijzer’.

Geschreven door