Flevoziekenhuis kampt met ICT-storing

Het Flevoziekenhuis kampt momenteel met een ICT-storing. De oorzaak van de storing is op dit moment nog niet bekend. We weten niet hoe lang dit gaat duren. Er wordt hard gewerkt aan een oplossing.

Door de ICT-storing kunnen afspraken langer duren of uitlopen. Zij doen hun best om u zo goed en snel mogelijk te helpen.

Mogelijk moeten zij sommige afspraken en spreekuren afzeggen. Men geeft aan alleen afspraken af te zeggen als dit echt niet anders kan. Als uw afspraak niet kan doorgaan wordt u hierover door het Flevoziekenhuis gebeld. U wordt dan op een later moment teruggebeld voor het maken van een nieuwe afspraak. Als u niets hoort gaat uw afspraak of behandeling gewoon door.

De zorg op de poliklinieken en verpleegafdelingen kan met enige aanpassingen doorgaan. Ook spoedoperaties, oncologische zorg, geplande keizersneden en andere acute zorg kunnen vooralsnog gelukkig doorgaan.

Geschreven door