Flevoziekenhuis Update beleid over mondkapjes

Patiënten, bezoekers en medewerkers. Vanwege de oplopende besmettingscijfers is het vanaf vrijdag16 juli voor patiënten, bezoekers en medewerkers weer verplicht om op poliklinieken en verpleegafdelingen een mondkapje te dragen.

Dit omdat we daar geen 1,5 meter afstand kunnen houden. Dit geldt ook voor alle wachtkamers, spreekkamers en kleine ruimtes zoals de liften. U moet ook een mondkapje dragen als u al gevaccineerd bent.

Bezoekers die op de verpleegafdeling op bezoek komen moeten bij binnenkomst op de afdeling een mondkapje dragen. Neem dus altijd een mondkapje mee als u naar het ziekenhuis komt. Bent u uw mondkapje vergeten, dan krijgt u deze in het ziekenhuis.

Grote ruimtes
In grote ruimtes waar wel 1,5 meter afstand kan worden gehouden is het dragen van een mondkapje niet verplicht. Dit geldt bijvoorbeeld voor de centrale hal en restaurant Vermaat.

Geschreven door