Wie wordt de nieuwe bondscoach.

Henk Ten Cate valt af gezien zijn behandeling door de KNVB destijds. 

Giovanni van Bronckhorst was, heel toevallig toch!, te gast bij de NOS om te praten over de kwartfinales van zaterdag op het EK 2020. Natuurlijk kreeg hij de vraag gesteld of hij beschikbaar is als bondscoach. “Ik heb al vaker gezegd dat het voor mij een ambitie is om coach te zijn van Oranje”, zo begon hij. “Het zou voor mij ook een eer zijn om het elftal te coachen.”

Hij heeft, zo zegt-ie, nog geen contact gehad met de KNVB. “Ik ben niet benaderd”, zegt de trainer die het laatst werkzaam was bij het Chinese Guangzhou R&F. Van Guanzhou naar Oranje, het stapje is wellicht niet zo groot. Maar werp je een blik op Twitter, dan lijkt het dat Gio er niet zo goed opstaat bij het Oranjelegioen.

Geschreven door